Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Biker Boyz



"Biker Boyz" είναι δράση-συσκευασμένος σύγχρονος ένας δυτικός στις ρόδες με τους ντεσπεράντο που ζουν κάθε ημέρα στην άκρη. Δικηγόροι και εργαζόμενοι πόλεων μέχρι την ημέρα, παίρνουν στις οδούς στα δέρματά τους στη φυλή τή νύχτα. Στον κόσμο των υπόγειων λεσχών μοτοσικλετών, ο αήττητος δρομέας γνωστός ως καπνός (Laurence Fishburne) είναι ο αδιαφιλονίκητος "βασιλιάς της Cali." Αλλά η κυριαρχία του καπνού του συνόλου είναι περίπου να απειληθεί από ένα νέο αποκαλούμενο θαύμα κατσίκι αγώνα μοτοσικλετών (Derek Luke), που καθορίζεται για να κερδίσει το κράνος του καπνού και να κερδίσει ο τίτλος. Υποψήφιος Laurence Fishburne βραβείων ακαδημίας αστεριών "Boyz ποδηλατών" ("ποια αγάπη πήρε να κάνει με το") ως καπνός, και Derek Luke, που έκαναν να ενεργήσουν του την έναρξη στο ρόλο τίτλου του επερχόμενου "την ιστορία ψαράδων Antwone," στο ρόλο του μηχανόβιου.

Πρωταγονιστούν οι εξής:
("Joe Dirt"), Ορλάντο Jones ("η χρονική μηχανή"), Djimon Hounsou ("gladiator"), Lisa Bonet ("εχθρός του κράτουσ"), Salli ρηθχαρδσον- Whitfield ("οικογενειακός νόμοσ"), Larenz Tate ("αγάπη Jones"), Meagan Goode ("Bayou της παραμονήσ"), Brendan Fehr ("τελικός προορισμόσ"), Rick Gonzalez ("ο Πρωτάρης"), Terence Howard ("πόλεμος του αρσενικού ελαφιού," "το καλύτερο άτομο"), Eriq Λα Salle (TV "ER"), Vanessa Bell Calloway ("οι αδελφοί")

''Biker Boyz" χαρακτηρίζει το πρώτο σημαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα στούντιο που κατευθύνεται από Reggie Rock Bythewood, η του οποίου έναρξη ταινιών, "ο χορός το Σεπτέμβριο," ήταν μια επίσημη επιλογή στο φεστιβάλ ταινιών Sundance και σε HBO πέρυσι. Το Bythewood, τις του οποίου πιστώσεις καθώς ένα screenwriter περιλαμβάνει τα καταφύγια ακίδων "παίρνουν στο λεωφορείο," επίσης ομο-έγραψε τον screenplay με Γ. Fernandez. Με βάση ένα νέο άρθρο χρονικών περιοδικών του ίδιου ονόματος, που περιφράζεται από michael Gougis, "ποδηλάτης Boyz"is που παράγεται από Stephanie Allain και τη Gina Prince-Bythewood, μαζί με τον Erwin Stoff από την ψυχαγωγία 3 τεχνών. Φορέστε τον Kurt είναι ο εκτελεστικός παραγωγός, με Paul Garnes, Tammy Garnes και Roee Sharon Peled χρησιμεύοντας ως οι συνδυαζόμενοι παραγωγοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: